top of page

Toegankelijkheidsverklaring voor www.homeboycreations.com

*Laatst bijgewerkt op: [09-12-2023]*

homeboycreations is toegewijd aan het waarborgen van de toegankelijkheid van onze website voor alle gebruikers, inclusief mensen met beperkingen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat alle bezoekers een soepele en bevredigende online ervaring hebben.

 

**Wat doen we:**

1. **Webstandaarden:** Onze website is ontworpen en ontwikkeld in overeenstemming met de geldende webstandaarden.

2. **Toegankelijkheidstesten:** We voeren regelmatig toegankelijkheidstesten uit om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de relevante richtlijnen.

3. **Compatibiliteit:** We streven ernaar om compatibel te zijn met de nieuwste versies van populaire browsers en toegankelijkheidstechnologieën.

*

*Huidige inspanningen:**

1. **Content:** We optimaliseren de inhoud van onze website, inclusief tekst, afbeeldingen en multimedia, voor toegankelijkheid.

2. **Navigatie:** We bieden duidelijke en consistente navigatie op onze website.

3. **Feedback:** We verwelkomen feedback met betrekking tot de toegankelijkheid van onze website. Als je problemen ondervindt, neem dan contact met ons op via [jouw contactgegevens].

 

**Toekomstige verbeteringen:**

1. **Onderzoek en Ontwikkeling:** We blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om de toegankelijkheid van onze website verder te verbeteren.

2. **Training:** We voorzien ons team van training om bewustzijn en begrip van toegankelijkheid te vergroten.

 

**Feedback:**

We moedigen feedback van onze gebruikers aan. Als je suggesties hebt of problemen ondervindt met betrekking tot de toegankelijkheid van onze website, neem dan contact met ons op via [jouw contactgegevens].

Bedankt voor het bezoeken van www.homeboycreations.com.

 

*homeboy*

bottom of page