top of page

Mijn Verhaal

De Reis van homeboy

Welkom bij homeboy, een plek waar passie voor ambacht en liefde voor natuurlijke schoonheid samenkomen. Mijn naam is Boy, en ik ben de oprichter en creatieve geest achter dit bijzondere avontuur.

MEET BOY

Mijn reis begon in de wereld van IT, waar ik mijn dagen doorbracht tussen codes en schermen. Maar ergens diep vanbinnen wist ik dat er meer moest zijn, een wereld van tastbare creativiteit en authentieke expressie. Mijn vader, altijd in de weer met hout en constructies, en mijn artistieke moeder, inspireerden me om mijn creatieve passies na te jagen.

Ik heb jarenlang van alles gemaakt, van arcadekasten tot bewegende Halloween-decoraties. Elk project bracht me een stap dichter bij mijn ware passie. Ik voelde meer voldoening bij het creëren met mijn handen dan bij een baan op kantoor. Het was mijn zusje, met haar flair voor interieuradvies, en mijn geweldige vrouw, die mijn creativiteit verder hebben aangewakkerd.

 

Mijn vrouw, met haar liefde voor het vieren van speciale momenten, zorgde ervoor dat we Halloween op een onvergetelijke manier vierden. Haar enthousiasme en ondersteuning hebben mijn creatieve vonk versterkt. Samen zijn we ook betrokken bij het proces van homeboy, waar elk stuk doordrenkt is van liefde en zorg.

Elk stuk dat bij homeboy wordt gemaakt, weerspiegelt mijn diepe liefde voor hout en mijn verlangen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. In mijn atelier worden visies werkelijkheid, en elk stuk draagt de unieke stempel van ambachtelijk vakmanschap.

Maar homeboy gaat verder dan alleen kunst. Het gaat over het omarmen van de ziel van hout, met al zijn eigenzinnigheden, en het creëren van een harmonie tussen kunst en interieur. Het gaat over het delen van onze passie en het brengen van een glimlach in jouw huis.

Ik nodig je uit om deel uit te maken van deze reis, om een stukje van homeboy in jouw huis te verwelkomen. Elk stuk is doordrenkt van liefde en zorg, en ik hoop dat het je huis verrijkt met schoonheid, karakter en betekenis.

Dank je dat je deel uitmaakt van ons verhaal en dat je homeboy hebt gekozen om jouw huis te verfraaien.

Met hartelijke groeten,

Boy

Oprichter, homeboy

bottom of page